Fii parte a unui eveniment extraordinar marca Discovery Channel: cursa live între doi zgârie-nori a lui Nik Wallenda, regele mersului pe sârmă! :)

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Discovery Channel va transmite live in noaptea de 2 spre 3 noiembrie, incepand cu ora 02.00 ora Romaniei, cel mai indraznet si mai dificil numar de mers pe sarma: Nik Wallenda, “Regele mersului pe sarma”, va incerca sa parcurga la inaltime distanta dintre doi zgarie-nori, legat la ochi, fara plasa de siguranta sau ham, in Chicago, supranumit ”Orasul Vanturilor”. Va fi o dubla premiera: cursa intre doi zgarie-nori la cea mai mare inaltime incercata vreodata de un membru al familiei “Flying Wallenda” si panta cea mai abrupta pe care a incercat vreodata s-o urce Nik, intr-o traversare pe cablu. In prima parte a traversarii, Wallenda va strabate mai bine de doua cvartale, urcand o panta de 15 grade iar in a doua parte va fi legat la ochi. Evenimentul va fi transmis în aproape 200 de țărin din întreaga lume.

Evenimentul de televiziune este construit ca o experienta multiplatforma: pe langa evenimentul televizat, in paralel ruleaza si un “second screen” pe www.skyscraperlive.com/romania, unde telespectatorii au acces in culisele evenimentului:
• un live feed 24/7 de pe hotelul Wyndam,
• mai multe camere de luat vederi de la fata locului,
• experienta “Wired-In” prezentată de Chris Jacobs.
Mai mult, pentru a simți pe pielea lor emotiile acestei aventuri, utilizatorii pot face ei insisi aceasta traversare, prin intermediul cursei virtuale de 360 de grade, care asigura o experienta interactiva 3D.

Site-ul gazduieste si o harta interactiva care reflecta intensitatea activitatii in social media in toate tarile care se transmite evenimentul live. Haideți să punem România pe harta evenimentului și să arătăm lumii că ne plac provocările! Tot ce trebuie să facem e să postăm mesaje cu hashtag-urile #WallendaLive și #SkyscraperRo!

În iunie 2013, Wallenda a fost primul om care a reușit să traverseze pe un cablu Marele Canion. Programul transmis live a înregistrat atunci niveluri-record de audiență, fiind urmărit de 13 milioane de telespectatori și devenind astfel evenimentul live al Discovery cu cea mai mare cotă de audiență din toate timpurile. În plus, a generat 1,3 milioane de Tweet-uri, clasându-se drept unul dintre cele mai comentate programe în rețelele de socializare, dintre toate programele TV prin antenă sau cablu. De asemenea, materialul special a fost onorat cu un Premiu Interactive Emmy® pentru Multiplatform Storytelling acordat website-ului său, care a prezentat conținut video fascinant, tururi virtuale interactive, momente din culisele programului, reactualizări în timp real în rețelele de socializare și multe alte elemente digitale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*